Gratis retourneren in NL

Voor, tijdens en na je zwangerschap

Gratis verzending binnen NL/BE

Gratis retourneren in NL

Voor, tijdens en na je zwangerschap

Gratis verzending binnen NL/BE

Gratis retourneren in NL

Voor, tijdens en na je zwangerschap

Gratis verzending binnen NL/BE

Gratis retourneren in NL

Voor, tijdens en na je zwangerschap

Gratis verzending binnen NL/BE

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat mijn pakketje er is?
Slow down, wij hanteren geen 24 uurs levering. Bij Swan and the people proberen wij de pakketten zoveel mogelijk te bundelen. Desalniettemin worden de pakketten meerdere malen per week verstuurd.

In principe leveren wij de pakketten 3 a 4 x per week aan bij postbezorgers. Voor meer informatie over de status van je pakket verwijzen we je naar de track&trace mail van je pakket. Wil jij je pakket sneller ontvangen, stuur dan even een mail naar ask@swanandthepeople.com zodat wij kunnen checken wat we voor je kunnen doen.

NEDERLAND Verzendkosten
De Swan dress wordt binnen Nederland gratis bezorgd met Postnl en is te volgen met track&trace.

BELGIE Verzendkosten
De perfecte zwangerschapsjurk van Swan and the people wordt gratis naar België verstuurd met DHL. Het pakket is te volgen met track & trace van DHL.

 

Hoe plaats ik een bestelling?
Een bestelling kan je gemakkelijk via de website plaatsen. Plaats artikelen in je winkelmand en vervolg de stappen in het aankoopproces.

Moet ik verzendkosten betalen?
De verzending van je pakket is gratis.

Ik heb een bestelling geplaatst maar geen orderbevestiging/verzendbevestiging ontvangen, hoe kan dit?
Het kan soms voorkomen dat de bevestiging in je ongewenste e-mail terecht komt. Mocht je daar ook geen bevestiging zien staan dan kun je een mail sturen naar ask@swanandthepeople.com.

Verkopen jullie ook kadobonnen?
Ja, maar deze staan niet op de webshop, stuur hiervoor een mail naar ask@swanandthepeople.com.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Nadat je een bestelling hebt gedaan op www.swanandthepeople.com, ontvang je, wanneer je bestelling ons magazijn verlaat, een e-mail met daarin een Track & Trace nummer. Hiermee kun je je pakketje volgen tot aan je voordeur.

Waar wordt mijn pakket bezorgd als ik niet thuis ben?
Bij bestelling van 1 artikel past het pakket  door de brievenbus.

Welke betaalmethodes zijn er?
Betalingen zijn mogelijk via IDEAL, Map, PayPal, Klarna en Bancontact. Mocht je willen betalen via een andere betaalmethode, stuur dan een mail naar ask@swanandthepeople.

Het lukt mij niet om een betaling te doen, wat moet ik doen?
Wanneer je problemen ervaart met betalen op de website van swanandthepeople.com, kun je proberen je bestelling in een andere browser (bv. Chrome, Safari of Internet Explorer) te plaatsen. Blijft het probleem zich voor doen, stuur dan een mail naar ask@swanandthepeople.com.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling wil ruilen?
Het gekochte artikel kan binnen 14 dagen worden geruild voor een andere maat, mits het in orginele staat en ongedragen is.
Stuur hiervoor een mail naar ask@swanandthepeople.com, onder vermelding van je order nummer. Je ontvangt een andere maat zodat je de jurken kan vergelijken. Heb je je keuze gemaakt, dan ontvang je een retourlabel.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling retourneren?
Het gekochte artikel kan binnen 14 dagen worden geretourneerd mits het in orginele staat en ongedragen is.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling wil retourneren?

NEDERLAND Retouren
Retourneren binnen Nederland is gratis. Het gekochte artikel kan binnen 14 dagen worden geretourneerd mits het in orginele staat en ongedragen is.  Stuur hiervoor een mail naar ask@swanandthepeople.com. Je ontvangt een retourlabel en het openstaande bedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst artikel terug gestort.

BELGIE Retouren
Het gekochte artikel kan binnen 14 dagen worden geretourneerd mits het in orginele staat en ongedragen is. Koop hiervoor een retourlabel met track & trace. Bij 1 retour kan het artikel door de brievenbus (zie doos waarin je de jurk hebt ontvangen) dus let op dat je een brievenbus label koopt en geen pakket label (deze zijn duurder)
Stuur vervolgens een mail naar ask@swanandthepeople.com zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour.
Je ontvangt het openstaande bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst artikel.

Retour adres:
Swan and the people
Egstraat 11
1445 RP Purmerend

Hoe zie ik of mijn retour is ontvangen?
Via de track & trace code van je retour (die je ontvangt bij het afgeven van je retour) kun je zien of/wanneer wij je retour hebben ontvangen.

Maten
Maatkeuze XS tm XXL: De Jurken zijn getest op verschillende figuren en zwangere vrouwen van 0-9 maanden. Aan het begin van de zwangerschap is je mooie zwangere buik meteen zichtbaar en aan het eind van je zwangerschap geeft de Swan dress juist ondersteuning doordat het goed aansluit.
Draag jij normaliter maat M dan kun je nu ook een M bestellen. Twijfel je tussen twee maten, stuur mij dan gerust een appje voor advies! (0031)06-55735490.

Plus size: de jurk is zeker ook geschikt voor grotere maten. De stof is iets dikker dan een normale viscose waardoor het erg comfortabel draagt. Ook zit er genoeg stretch in de stof. Laat je rondingen zien!

Klacht
Ik heb een klacht over mijn bestelling of over het product:

Voor een klacht over je bestelling, kun je contact met ons opnemen via ask@swanandthepeople.com