De perfecte zwangerschapsjurk

Nu in 3 kleuren; Zwart, Donker groen & Donker blauw

Aimee
Aimee
Lees verder
Super mooie jurk. Veel stretch en goed te combineren. Kwaliteit blijft mooi, ook na vele wasbeurten.
Esmee
Esmee
Lees verder
Wauw wauw wauw, echt wat een fijne jurk. Ik wist niet goed welke maat ik nodig had. Zwaantje heeft hierin super advies gegeven. Bedankt daarvoor. Ik ben er echt super blij mee. Het geld meer dan waard!
Frances
Frances
Lees verder
Wat een fantastische jurk, al veel zwangerschapskleding aangeschaft en veel toch niet mooi genoeg om me er goed in te voelen. Dit jurkje, zo basic maar zit als gegoten. Lekker te combineren en accentueert mijn buik waardoor ik me heel comfortabel voel!
Previous
Next

Dé aankoop voor je gehele zwangerschap


De perfecte zwangerschapsjurk

1 perfecte jurk, deze jurk verdient iedere zwangere vrouw tijdens haar zwangerschap. De jurk is all season te dragen, blijft mooi na het wassen, is makkelijk in gebruik en groeit mee met jouw buik. De heerlijk zachte stof geeft ondersteuning gedurende de zwangerschap. Make it yours!

Swan dress

Een duurzame zakelijke zwangerschapsjurk met colbert of een comfortabele look met sweater. 
De LBD is multi-inzetbaar en forever draagbaar.

Niks Degelijks

Maar elegant, vrouwelijk en casual. Een jurk die je de hele zwangerschap kunt dragen. Geen oncharmante knieën te zien, je armen zijn bedekt en jouw decolleté heeft de ruimte om te groeien, de boothals zorgt ervoor dat de boobs altijd op hun plek blijven. Een jurk die jou door de zwangerschap draagt.