Gratis retourneren in NL

Voor, tijdens en na je zwangerschap

Gratis verzending binnen NL/BE

Gratis retourneren in NL

Voor, tijdens en na je zwangerschap

Gratis verzending binnen NL/BE

Gratis retourneren in NL

Voor, tijdens en na je zwangerschap

Gratis verzending binnen NL/BE

Gratis retourneren in NL

Voor, tijdens en na je zwangerschap

Gratis verzending binnen NL/BE

MEET SWAN

De vrouw én moeder achter Swan and the People is Zwaantje Harms.

Na een jarenlange succesvolle carrière in de mode-industrie besloot ze haar eigen weg te gaan. Gedreven door haar eigen normen en waarden zoals kwaliteit, duurzaamheid en spirituele groei. Terwijl er tijdens haar eerste zwangerschap nieuw leven ontluikte in haar buik, ontsprong het prachtige concept van Swan and the People in haar hart.

KRP 22
KimRegelinkPhotography 12
56
66

Met een groeiende buik

zat ze op de bank, zoekend naar de perfecte zwangerschapsjurk. Een duurzaam kledingstuk dat ze tijdens haar hele zwangerschap kon dragen, waarvan de kwaliteit goed zou blijven en die ze gemakkelijk kon combineren met haar eigen garderobe.

SHOP Swan dress zwart

En zo ontstond het idee voor de Swan Dress

Geïnspireerd door haar eigen ervaring, creëerde Zwaan een duurzame zwangerschapsjurk die moeders ondersteunt en hen helpt hun ware potentieel te bereiken. Ze begrijpt de magische transformatie die het moederschap met zich meebrengt en wil andere vrouwen inspireren om hun eigen waarden door te geven aan hun kinderen.

swan dress 15 1
swan dress green 10

Dé aankoop voor je gehele zwangerschap. Een compliment voor jouw prachtige zwangere lijf.’ – Swan –

ValerieVisschedijk EiyaniRetreatSept 38 1 scaled

Bij Swan and the People

moedigen we moeders aan om stil te staan, te reflecteren en zichzelf te omarmen in deze bijzondere fase van hun leven. We willen dat ze met vertrouwen en vreugde de volgende stap zetten in hun reis als moeder én als vrouw

Laat je inspireren op Instagram
KimRegelinkPhotography 95 1

Ons duurzame productieproces

Een groener alternatief voor viscose

Onze zwangerschapsjurken worden gemaakt van Ecovero, een duurzame variant van viscose. Met dit materiaal willen we een positieve impact hebben op zowel jou als de planeet. Dit buitengewone materiaal wordt gemaakt van houtpulp uit zorgvuldig beheerde bossen in Europa.

In vergelijking met conventionele viscose wordt slechts de helft van de hoeveelheid water en energie gebruikt. De stof voelt heerlijk zacht aan op de huid, is elastisch en biedt optimaal draagcomfort. Het is een jurk die jouw prachtige zwangere lichaam eert en ondersteunt.

Shop
KimRegelinkPhotography 79

‘Geen regulier verdienmodel maar alles vanuit een duurzame gedachte’ – Swan –

KimRegelinkPhotography 63 2

Tijd, aandacht en vakmanschap

Van het ontwerpen van het product tot de naaisters die de jurken produceren: we willen dat iedereen in het productieproces voldoende tijd heeft. Tijd om met aandacht en liefde te creëren. Geen overwerk, maar eerlijke werkomstandigheden.

We werken samen met een fantastisch atelier in Portugal. Het is geweldig om met de Portugezen samen te werken. Doordat het een kleinschalige fabriek is, kennen we niet alleen de contactpersonen, maar ook de mensen die er werken. Van de patronenmakers en naaisters tot de kwaliteitscontroleurs en logistiek medewerkers. We hebben al jarenlang een nauwe samenwerking met deze fabriek. Ze kennen onze normen en waarden en weten hoe we werken.

KimRegelinkPhotography 92

Een liefdevol gebaar aan moeder aarde

Contact
KimRegelinkPhotography 102 2

Bewuste verzending

Het transport van onze jurken van Portugal naar Nederland wordt verzorgd door een Nederlandse partner die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Zo maken ze gebruik van Euro 6 motoren, de schoonste motoren van Nederland. Bovendien hebben zij het hoogst haalbare resultaat behaald bij Lean & Green.

Bij Swan and the People vermijden we plastic als een liefdevol gebaar aan onze planeet. Ook onze pakketten worden zo compact mogelijk gehouden – 1 jurk past bijvoorbeeld precies in een doosje dat door de brievenbus past.

Een liefdevol gebaar

Ons verlangen om iets terug te geven gaat verder dan alleen het bevorderen van duurzaamheid. We streven ernaar om vervuiling te compenseren op lokaal niveau en ondersteunen met trots projecten die door inspirerende vrouwen zijn opgezet.

Een voorbeeld van onze betrokkenheid is onze samenwerking met stichting ‘Heer Ikigai’, die zich toewijdt aan voedselbossen en pluktuinen. Dit inspirerende project bevindt zich slechts op 24 km afstand van Swan and the People. Met liefde en toewijding hebben we bijgedragen aan deze bijzondere onderneming, die de aarde voedt en onze harten vervult met vreugde.

KimRegelinkPhotography 93