The Swan dress
nu in drie kleuren verkrijgbaar; zwart, donker blauw en donker groen.
SHOP Swan dress
2 way dress
een mooie diepe V hals of ronde hals, draag de jurk aan twee kanten
shop 2 way dress
Magician sweater
Lieve vrouw, jij bent een tovenaar
shop magician sweater
Previous slide
Next slide

shop by product

Swan dress
Dark green

79,95

Swan dress
Dark green

79,95

Swan dress
Dark blue

79,95

2-way dress
Black

69,95

2-way dress
Black

69,95

Magician sweater
Lavendel

89,95

Happy Customers!

draag de jurk voor tijdens en na je zwangerschap

Geef het door of zet de schaar erin en maak er een top van

Geen regulier verdienmodel maar alles vanuit een holistische gedachte

About Swan

Ik ben Zwaantje, bedenker en ontwerper van dit nieuwe holistische concept. Hier komen mijn passie voor het ontwikkelen van mooie producten en duurzaamheid samen met mijn liefde voor spiritualteit en de nieuwe wereld. Ik ben een bewuste ondernemer in dit nieuwe tijdperk en moeder van 2 kinderen. Lees hier verder voor mijn verhaal. Adventure awaits.

Holistische gedachte

Van een kopje duurzaamheid zijn wij naar een holistische gedachte gegaan. Alleen duurzaamheid dekte voor mij de lading niet meer, ik benader alles vanuit een holistische gedachte. Ik wil ondernemen in dit nieuwe tijdperk, minimaliseren, rustiger leven, flowen op de energie van de maan en de natuur voelen. Ik breng geen mode maar mooie kwaliteitsproducten die zijn ontstaan door mijn intuïtie te volgen. Dit doe ik om jou te ondersteunen in jouw proces, of dit nu een zwangerschap is of een duik die jij in jezelf neemt. Follow your intuition!

Natuurlijk blijft duurzaamheid een groot onderdeel van de bedrijfsvoering.

Zo kiezen wij altijd voor de beste materialen en gaan we voor kwaliteit. We maken een betere planning voor de naaisters, zij krijgen goed betaald en maken geen overuren. Maar we staan ook voor CO2 neutraal vervoer, vervuiling compenseren en geen plastic verpakking gebruiken.

Mogen we jou meenemen in ons productieproces? 

Sustainable, let’s go!