This sweater is made for making memories.

Magician Journey

Een pakket vol selfcare

Magician journey box

Een trui om je comfortabel in te voelen en de ruimte in en om je heen van een mooie energie te voorzien, dit is de Magician journey box. Een pakket vol selfcare.
Een ‘All you can eat’ huishoud programma om schone ruimtes in huis te creëren met een fijne energie.
De thee om te relaxen en de meditatie om naar binnen te gaan. Een holistisch pakket met liefde samengesteld.

Freshly picked, your adventure awaits!

'All you can eat' huishoud programma

Geen spullen meer in huis die je niet kunt eten. Lap je ramen met water en citroensap of neem een gezichtsmasker van kwark, kurkuma en honing. Wij gaan samen een reis maken.
Ik heb een besloten Instragram pagina geopend, hier neem ik je mee naar telkens een andere ruimte in jouw huis. Het is geen rocket science. Het is een overzichtelijk programma, kleine stapjes die je kunt nemen en ik hoop dat je na dit programma alle schoonmaakmiddelen kunt eten die jij in huis hebt. Dat is pas een luxe!


Slow down, you is always with you.


Thee van Mevrouw Cha

Mijn intuitie heeft mij naar deze 3 theetjes geleid. Ik ben fan van dit pakket. Een honingbos thee, dit is een van mijn favorieten. Vol van smaak en een giga ijzer boost.

Bali chai is super lekker maar ziet er ook nog eens tof uit! Deze thee is bijna fluoriserend roze! Een huisgemaakte kruidenmelange met allemaal verse ingrediënten van het eiland Bali. Fris en fruitig, laat de dag maar beginnen.

En als Laatste mag de lavendel thee natuurlijk niet ontbreken. Een rustgevende thee, een heerlijk geurend bad of een koude limonade, make it yours.

 
De sweater moest heel duidelijk de kleur lavendel hebben: de kleur die je intuïtie versterkt.
Date to listen.  
 

Meditatie naar het Effiveld

Dit powerteam heeft mij naar een next level gebracht. Wow, it was life changing. Ik ben zo dankbaar dat ik het team van Eiyani heb mogen ontmoeten en wil dit graag met jou delen omdat ik iedereen dit gun.

Naast de Volle maan gathering waar ik elke maand aan deelneem en de retreats die ik bij Eiyani heb mogen volgen. Heb ik het programma Master Your Freedom gevolgd. Dit is een programma dat je thuis kan volgen, in je eigen ruimte en tijd. 

Ik heb meerdere meditatie cursussen gevolgd maar deze resoneerde bij mij enorm. Bij een stilte meditatie vliegen mijn gedachten alle kanten op. Hier wordt je meegenomen door Elke van de Eiyani’s waardoor je meer focus hebt en dieper kan voelen. Door de meditaties vaker te doen kan je nog meer gaan voelen. 

Dit is een meditatie uit de Master Your Freedom Training. Hieronder een uitleg over de meditatie en de training. 

Wat houdt deze meditatie in?
Wij hebben gekozen voor een meditatie om je mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen om vervolgens het effi veld in te duiken. Het gaat er hierbij niet om of je man of vrouw bent, iedereen heeft mannelijke energie en vrouwelijke energie. Denk bij mannelijke energie aan daadkracht en ondernemen en bij vrouwelijke energie aan intuïtie, verbondenheid en schoonheid.

Je wordt meegenomen naar het Effi-kwantumveld, dit is een energieveld waaruit alles ontstaat. Het is een energetisch veld dat reageert op intentie en ondersteunt daarmee de creatie van jouw intentie, zodat je ook daadwerkelijk iets kunt materialiseren. Vervolgens wordt de stilte opgezocht en Elke haalt jouw daarna weer terug.

Toen ik begon met de Master Your Freedom training, was de vraag, wat betekent vrijheid voor jou? Ik dacht vooral aan tijd. Ik had net de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen dus dacht dat ik hier al aardig op weg was. Maar Elke maakte mij bewust van de werkelijke Master your freedom; het vrij zijn van gedachten, dat je zelf bepaalt welke gedachten je hebt, welke gedachten je omarmt en je vervolgens voelt in je hart en lichaam en zo weer uitstraalt.

Dit is mijn interpretatie van de meditatie en de training. Mocht je meer willen weten en een uitleg van de Eiyani’s willen, lees dan hieronder verder of ga naar de website, www.eiyani.nl

Alsjeblieft!
Dit pakket is met heel veel liefde samengesteld! Ik hoop dat het je naar een next level brengt. Ben jij klaar met jouw avontuur of heeft de trui geen betekenis meer voor je? Geef het dan door, Let’s create together!

Dit is het Effi-kwantumveld

De afgelopen 10 jaar hebben wij Eiyani’s de kracht van het Effi-Veld ontdekt. Alles wat bestaat, ontstaat ergens. Al onze creaties komen ergens vandaan. Klinkt logisch toch? Het Effi-veld is het energieveld waaruit alles ontstaat. Het is een energetisch veld dat reageert op intentie en ondersteunt daarmee de creatie van jouw intentie, zodat je ook daadwerkelijk iets kunt materialiseren. Zie het Effi-kwantumveld als een geheugenbank. Alle ideeën die je ontvangt, komen daar vandaan. Het veld zendt een signaal uit en door het energiepatroon dat jij uitstraalt kan een idee in jouw hoofd oppoppen. Vervolgens ‘kies’ jij of je dit idee omarmt en ermee aan de slag gaat. Zeg je volmondig ‘ja’ dan ga je met het veld creëren. Dus door ‘in te tunen’ op dit veld, werk je er steeds beter mee samen. Het Effi-veld is een creatief veld en stimuleert jouw creativiteit en inventiviteit enorm.

Interessant hè? Het Effi-kwantumveld is een zuivere oer energie die ons allemaal omringt. Een krachtige, liefdevolle energie die ons helpt te verstillen en te verzachten. Door te mediteren met deze energie zul je merken dat je makkelijk loskomt en dat je een helicopterview ontwikkelt die jou gaat helpen om je eigen richting te bepalen. Een richting die je niet bedenkt met je hoofd maar die je voelt met je hart.

Doordat je samenwerkt met EFFI, (Eternal First Field Intelligence) hoef jij niet meer te vechten waar je voor staat. Je kunt hierdoor makkelijker de werkelijkheid waarin we leven neutraal observeren en realiseer je dat iedereen een eigen leerproces heeft. Hierdoor word je vanzelf liefdevoller en krachtiger! Jij reageert minder reactief op onprettige situaties, waardoor jouw transformatieproces meer tijd, ruimte en bezieling krijgt.

 

Master Your Freedom Training
Vroeger dachten mensen vaak dat je een idee kon ‘bedenken’ en vervolgens gewoon kon gaan uitvoeren. Nu we steeds bewuster worden, beginnen we ook steeds meer de kracht van onze gedachten en intenties te beseffen. We realiseren dat onze creatiekracht vergroot wordt als we dingen creëren die in lijn liggen met onze zielen taak. Hiermee bedoelen wij: je kunt nog zoveel willen, maar als het niet in lijn ligt met je ware essentie, zal je ook geen ondersteuning krijgen vanuit het Effi-kwantumveld. Daarom is het heel erg belangrijk om jezelf écht te leren kennen, te zuiveren van oude energiepatronen en hier los van te komen. Los van deze energiepatronen zie jij pas wie je werkelijk bent! Als je daarachter komt, worden je intenties steeds zuiverder. Je handelt niet meer vanuit angst, drang naar veiligheid, geforceerde zekerheid, eigen gewin en alleen maar vanuit ego. Je handelt vanuit zuivere intenties die liefdevol, integer en krachtig zijn. Ze dragen bij aan het grotere geheel! Voel je het verschil in energie? Als je op die manier gaat handelen, werk je samen met de planeet, de kosmos en de ondersteuning vanuit het Effi-veld.

Win, win!

Master your Freedom is een meditatie-pakket bestaande uit 13 meditaties en een E-Book. In het EBook staat aangegeven wanneer jij welke meditatie kunt beluisteren. Na aanschaf van Master your Freedom blijven de meditaties altijd van jou. Je kunt de mp3-bestanden downloaden en opslaan op je telefoon. Wij raden aan om dit te doen via de WeTransfer app. Na het volgen van deze meditatie training voel jij je vrijer, energieker en heb je een dieper bewustzijn over het tijdperk waarin wij leven. Een ware initiatie in het watermantijdperk! Deze meditaties zorgen ervoor dat jouw bewustzijn schakelt naar theta en delta bewustzijn. De stadia waarin jij jezelf kunt herprogrammeren en verouderde energie patronen vervangt voor nieuwe. 100den mensen hebben de meditaties in deze meditatie training al omschreven als zeer krachtig en transformerend.

De meditaties zijn ingesproken door Christiano, Robinson & Elke. Master Your Freedom is een meditatie training die je zelf thuis volgt in je eigen tempo.