Lieve vrouw, jij bent een tovenaar

Kies voor een losse sweater of voor een Magician Journey box

Wat houdt de Magician journey box in?

Een trui om je comfortabel in te voelen en de ruimte in en om je heen van een mooie energie te voorzien, dit is de Magician journey box. Een pakket vol selfcare. 

Een duurzaam huishoud programma om schone ruimtes in huis te creëren met een fijne energie.
De thee om te relaxen en de meditatie om naar binnen te gaan. Een holistisch pakket met liefde samengesteld.

Freshly picked, your adventure awaits

'All you can eat' huishoud programma

Geen spullen meer in huis die je niet kunt eten. Lap je ramen met water en citroensap of neem een gezichtsmasker van kwark, kurkuma en honing. Wij gaan samen een reis maken.
Ik heb een besloten Instragram pagina geopend, hier neem ik je mee naar telkens een andere ruimte in jouw huis. Het is geen rocket science. Het is een overzichtelijk programma, kleine stapjes die je kunt nemen en ik hoop dat je na dit programma alle schoonmaakmiddelen kunt eten die jij in huis hebt. Dat is pas een luxe!


This sweater is made for making memories.

Thee van Mevrouw Cha

 

Mijn intuitie heeft mij naar deze 3 theetjes geleid. Ik ben fan van dit pakket. Een honingbos thee, dit is een van mijn favorieten. Vol van smaak en een giga ijzer boost.

Bali chai is super lekker maar ziet er ook nog eens tof uit! Deze thee is bijna fluoriserend roze! Een huisgemaakte kruidenmelange met allemaal verse ingrediënten van het eiland Bali. Fris en fruitig, laat de dag maar beginnen.

En als Laatste mag de lavendel thee natuurlijk niet ontbreken. Een rustgevende thee, een heerlijk geurend bad of een koude limonade, make it yours.

Meditatie naar het Effiveld

Na mijn zwangerschappen moest ik mezelf weer helemaal opnieuw ontdekken. Door de slapeloze nachten had ik behoefte aan rust maar kon dit moeilijk vinden. Toen ben ik begonnen met mediteren, dit gaf mij rust maar ik ging ook meteen naar binnen waar ik opnieuw mijn normen en waarden leerde kennen. Wie wil ik zijn? Wat wil ik neerzetten? Wat wil ik mijn kinderen meegeven? 

Dit heeft meditatie mij gebracht; Rust, Vrijheid en heel veel liefde. Liefde voor mijn kinderen, liefde voor de mensen om mij heen maar vooral ook liefde voor mezelf. 

Wat houdt deze meditatie in?
Wij hebben gekozen voor een meditatie om je mannelijke en vrouwelijke energie in balans te brengen om vervolgens het effi veld in te duiken. Het gaat er hierbij niet om of je man of vrouw bent, iedereen heeft mannelijke energie en vrouwelijke energie. Denk bij mannelijke energie aan daadkracht en ondernemen en bij vrouwelijke energie aan intuïtie, verbondenheid en schoonheid.

Je wordt meegenomen naar het Effi-kwantumveld, dit is een energieveld waaruit alles ontstaat. Het is een energetisch veld dat reageert op intentie en ondersteunt daarmee de creatie van jouw intentie, zodat je ook daadwerkelijk iets kunt materialiseren. Vervolgens wordt de stilte opgezocht en Elke haalt jouw daarna weer terug.

Toen ik begon met de Master Your Freedom training, was de vraag, wat betekent vrijheid voor jou? Ik dacht vooral aan tijd. Ik had net de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen dus dacht dat ik hier al aardig op weg was. Maar Elke maakte mij bewust van de werkelijke Master your freedom; het vrij zijn van gedachten, dat je zelf bepaalt welke gedachten je hebt, welke gedachten je omarmt en je vervolgens voelt in je hart en lichaam en zo weer uitstraalt.

Dit is mijn interpretatie van de meditatie en de training. Mocht je meer willen weten over de Master your freedom training ga dan  naar de website, www.eiyani.nl

Alsjeblieft!
Dit pakket is met heel veel liefde samengesteld! Ik hoop dat het je naar een next level brengt. Ben jij klaar met jouw avontuur of heeft de trui geen betekenis meer voor je? Geef het dan door, Let’s create together!